Jsme Umbrella Yacht!

Rodina společnosti Umbrella se rozrůstá! Naše Umbrella Holiday se nově rozdělila na dvě firmy – Umbrella Yacht a Umbrella Holiday. Co to znamená pro vás? Dvakrát tak velký tým lidí, kteří se budou věnovat vám, našim zákazníkům. Rozšíření nabídky služeb, která nově zahrnuje i sekci zážitkového cestování. A také speciální akci v podobě 15% slevy na všechny naše služby až do konce srpna!

Tým Umbrella Yacht   |   18. 7. 2018

Nová společnost Umbrella Yacht si vezme pod svá křídla pronájem katamaránů, motorových jachet a plachetnic i kabinový charter. Najdete nás na zbrusu nových webových stránkách www.umbrellayacht.eu. V souvislosti s oddělením pronájmu jachet pod Umbrella Yacht dochází i k přejmenování našich facebookových a instagramových účtů. A aby byla naše nabídka ještě zajímavější, zařadili jsme do ní kromě naší jedinečné jachty MY 44 (kterou už trochu znáte) nově i elegantní plachetnici Bavaria C57!

 

Podívejte se na nové lodě v nabídce!

alt_text_here

Nadstandardně vybavený katamarán MY 44 ubytuje až 8 lidí, a pronajmout si ho můžete pro plavbu v Chorvatsku

alt_text_here

Elegantní plachetnice Bavaria C57 pojme až 11 lidí, a plachtit na ní můžete v Chorvatsku a Řecku

Na společnost Umbrella Holiday se můžete obracet, chcete-li si pro soukromé nebo firemní účely pronajmout nadstandardní autobus, pro zahraniční klienty pak zajišťujeme kompletní incomingové služby. I Umbrella Holiday ale nabízí jednu zbrusu novou službu – zážitkové cestování organizované na klíč klientům!

alt_text_here

Zážitkové cestování na klíč je novinka pro klienty Umbrella Holiday

Plánujete dovolenou, ale nabídky cestovních kanceláří vás neoslovují? Jenže nemáte čas ani na to, abyste si svou cestu vymysleli a zorganizovali sami? Toužíte po dovolené, která vám nabídne přesně ty zážitky a zkušenosti, o kterých sníte? V Umbrella Holiday vám ji rádi připravíme na míru! Naši lidé vyhledávají ta nejzajímavější místa na světě a připravují nabídky pro klienty přesně podle jejich představ.

Umbrellu Holiday stále najdete na webové stránce www.umbrellaholiday.eu, na jejíž nové podobě usilovně pracujeme, stejně jako na nových facebookových a instagramových účtech. Obojí vám představíme již brzy!

 

Máte zájem o dovolenou na jachtě? Napište nám!

Přečíst více článků